Eric Kok
administraties en belastingen

ADMINISTRATIE 

Als ondernemer heeft u te maken met onder meer boekhouding, belastingzaken, sociale verzekeringen en uw eigen personeel.

U heeft uw onderneming opgericht om van uw eigen droom werkelijkheid te maken. Wij nemen u alle bijkomende zaken uit handen. Het is natuurlijk niet zo dat deze niet belangrijk zijn, in tegendeel. De statistieken wijzen uit dat ondernemers met een goede en bijgewerkte administratie een kleinere kans hebben om failliet te gaan en meer rendement halen, omdat ze weten waarop ze kunnen sturen.
Een administratie is niet alleen van belang voor uw eigen bedrijfsvoering. U bent ook wettelijk verplicht een administratie bij te houden en deze te bewaren. De administratie vormt tevens uw basis voor de belastingaangiften.


Wij gebruiken zeer gebruikersvriendelijke online boekhoudsoftware waarin u zelf de verkoopfacturen kunt maken en de inkoopfacturen kunt doorsturen of via een app kunt uploaden. 

Wilt u of kunt u zelf geen boekhouding bijhouden? Dan kunnen wij uw volledige boekhouding bijwerken.

Samen met u kunnen wij kijken wat voor u de beste optie is. Uiteraard is de keus aan u wat u zélf en wat wij verwerken.

SALARISADMINISTRATIE

Een goede salarisstrook is een bepalende factor voor uw personeelsbeleid. Wij kunnen voor u de volledige loonadministratie verzorgen. Daardoor zijn uw medewerkers, belastingdienst en bedrijfsverenigingen ook tevreden. Tevens verzorgen wij natuurlijk de jaaropgaven naar uw medewerkers en de belastingdienst.